지리산 생햄 (하몽) - Jirisan Jamon
BEST
SOLDOUT
28,000원

돼지 뒷다리를 염지하여 28개월 이상 긴 시간 자연발효하여 만들어진 발효 생햄입니다. 해발500m 고지의 좋은 환경에서 자란 순종 버크셔를 원료육으로 사용하고 있습니다. 다른 샤퀴테리 제품들과 와인함께 즐겨 보시는 걸 추천합니다.


Using the back leg from a Berkshire pig we salt and leave it for about a month to cure at cool temperatures. It’s then moved to a temperature and humidity controlled fermentation room where it spends three years turning into something truly special. Sliced paper thin. Use on a charcuterie plate or add flavor as a cooking ingredient. 


중량 60g

구매평
Q&A

회사명 : 농업회사법인 유한회사 조아  |  대표자명 : 박 자 연  |  사업자번호 : 164-87-01018

사업자 주소 : 전라북도 남원시 운봉읍 가산화수길71-15  |  전화번호 : 010-9899-4179

이메일주소 : thechopshop@naver.com

고객센터(CS center)

전화번호(TEL) |010-9899-4179

상담시간(MON-FRI) | 10:00~18:00

휴일(CLOSE) | 공휴일(Holiday)

토/일요일(Weekend)